Tiptiens & Aspi’s

De tiptiens, wie zijn dat?!

De tiptiens(14-16) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven tiptienblad.

De Aspi’s, wie zijn dat?!

De aspi’s (16-18) trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht inde natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivierover te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven kerelsblad. Daarnaast wisselt de leiding hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudste afdeling, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hieronder vind je hun programma.

Zondag 4 november
Aan alle zwervertjes van de Chiro, dit is de ultieme kans om wat rijker te worden. Een spel dat jullie al van kleins af spelen, dat vaak ruzies heeft veroorzaakt tussen jou en je gezinsleden, een spel met mogelijks verraad,… nu in het levensecht ! Bereid jullie maar voor!

Zondag 11 november
Wapenstilstannnddd in Zele City.
Zoals jullie weten gaat de Chiro samen met de andere jeugdbewegingen elk jaar met wapenstilstand op optocht door Zele, dus hopelijk zijn jullie ook dit jaar van de partij!
We verwachten jullie allemaal in uniform op de markt, uur volgt nog.

Zondag 18 november
Aangezien het zaterdag apres ski fuif van de jongens was en jullie waarschijnlijk wat willen uitslapen ( net zoals de leiding ) is het vandaag geen Chiro. Slaapzacht apsiesss en tiptiesss.

Zondag 25 november
Vandaag komt de Sint naar onze Chiro! Maar eerst spelen we een super leuk spel met de rest van de meisjes. Als jullie ook een klien cadeautje van de sint willen, breng dan €4 mee.

Xoxo
Ina en Bo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: