Kwiks

Wat doen de kwiks allemaal?!

De 9- tot 12-jarigen hangen samen met hun Kwiksleiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken eropuit met de fiets en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Kwiks zijn sterk in het verzamelen van heel wat spelledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. Hieronder vind je hun programma.
 

4 november

Joepie!! Vandaag gaan we jullie creativiteit, slimheid en sluwheid testen! Wees maar niet bang , jullie blijven de hele tijd binnen…

11 november

Vandaag is het Wapenstilstand! We verwachten jullie ’s morgens op de markt, in uniform! Het is geen werking. Meer informatie komt nog!

18 november

Het is geen werking vandaag want de leiders en leidsters hebben zich gisteravond hard ingezet voor de après-skifuif van de jongens!

25 november

Vandaag is het een speciale dag, want de Sint komt naar Huivelde. Beter gezegd: DE SINT KOMT NAAR ONZE CHIRO!!! Jullie worden op de Chiro verwacht van 13u30 tot 17u30.  We spelen eerst een heel leuk spel, samen met Zwarte Piet. Om 16u trekken we dan met iedereen naar zaal Ons Huis om daar de Sint te verwelkomen en te genieten van lekkere pannenkoeken en wafels verzorgd door het Oudercomité. Breng zeker €4 mee. Jullie krijgen dan ook een leuk cadeautje.

 
Xoxo Noor en Frauke
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: