Speelclub

Speelclubbers houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos, verkleden zich en kruipen

Flupje Mazzel

allemaal samen voor of zelfs in de poppenkast. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten. Ze worden ook al wat mondiger: de leiding zal het geweten hebben! Bij de speelclub leren kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen (en kliekjes!) ontstaan, banden worden gesmeed.

Zondag 4/11

Deze namiddag zullen jullie er alles aan moeten doen om jullie 4- uurtje eerlijk te verdienen.

Zondag 11/11

Vandaag is het Wapenstilstand. Daarom doen wij mee met de herdenkingsoptocht in Zele naar het Monument der Gesneuvelden en Oorlogsslachtoffers. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig om te laten zien dat wij, als Chiro, oorlog ook echt niet OK vinden.

We verzamelen om 10u00  IN UNIFORM aan de ingang van de Sint- Ludgerus kerk op de markt van Zele.

Na afloop van de tocht zijn we welkom in Jeugdhuis Juvenes om ons op te warmen en een drankje te nuttigen. Jullie kunnen jullie Chiromeisje(s) hier terug ophalen rond 12u00 – 12u30.

Zondag 18/11

Gisteren hebben we meegeholpen op de Après- ski fuif van de jongens. Daarom moeten we nu een beetje uitrusten. We zien jullie volgende week allemaal terug 😊

Zondag 25/11

Vandaag is het een speciale dag, want de Sint komt naar Huivelde. Beter gezegd: DE SINT KOMT NAAR ONZE CHIRO!!! Jullie worden op de Chiro verwacht van 13u30 tot 17u30.  We spelen eerst een heel leuk spel, samen met Zwarte Piet. Om 16u trekken we dan met iedereen naar zaal Ons Huis om daar de Sint te verwelkomen en te genieten van lekkere pannenkoeken en wafels verzorgd door het Oudercomité. Breng zeker €4 mee. Jullie krijgen dan ook een leuk cadeautje.

Liefs

Janka, Lotte en Kaat

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: